
Bryllup/Selskaps Meny (med Kokk)
Forretter
Prisen inkluderer leie av kokk i 2 timer (deretter 700,- per time, per kokk) og 25% mva. Minstebestilling: 20 stk per rett.
Pannestekt Kamskjell
Pannestekt Kamskjell - Blomkålpurê - Sukkererter - Sitronsmør
120 kr
Asparges Parmaskinke
Parmesanost - Mixsalat - Tomat - Balsamicoglaze
125 kr
Laks Sashimi
Mango og Avokadosalat - Syltet Ingefær - Ponzusaus
130 kr
Chèvresalat
Ovnsbakt Chèvre - Chili Valnøtter - Honning og Sennepsvinaigrette
120 kr
Ovnsbakt Torsk
Ertepuré - Sitronsmørsaus
120 kr
Hovedretter
Prisen inkluderer leie av kokk i 2 timer (deretter 700,- per time, per kokk) og 25% mva. Minstebestilling: 20 stk per rett.
Hjortefilet
Sellerirotpurè - Stekt Sopp - Amandine Poteter - Glaserte Rotgrønnsaker - Søtpotet Chips - Fløtesaus.
420 kr
Okse Filet
Fløtegratinerte Poteter - Stekte Grønnsaker - Stekte Sopp - Peppersaus
Okse Indrefilet
440 kr
Okse Ytrefilet
400 kr
Andebryst
Savoykål - Brokkolini - Amandine Poteter - Rødvin Sjy
390 kr
Kyllingbryst
Bacon - Kremetspinat - Skogsopp - Amandine Poteter - Sjy
300 kr
Lammecarré
Rotgrønnsaker - Saltbakte Beter - Mandelpotetstappe - Timian Sjy
340 kr
Rødvinbraiserte Lammeskank
Rotgrønnsaker - Potetstappe - Rødvin Sjy
330 kr
Helstekt Kalvefilet
Fløtegratinerte Poteter - Stekte Grønnsaker - Morkel Soppsaus
380 kr
Pannestekt Laks
Hvitløk Potetstappe - Asparges - Smørdampet Grønnsaker - Hvitsaus
300 kr
Stek Middag
Koke Poteter - Smørdampet Grønnsaker - Fløtesaus
Skinkestek
290 kr
Oksestek
300 kr
Kalvestek
310 kr
Hjortestek
320 kr
Desserter
Prisen inkluderer leie av kokk i 2 timer (deretter 700,- per time, per kokk) og 25% mva. Minstebestilling: 20 stk per rett.
Sjokoladefondant
Vaniljeis - Bærcoulis.
120 kr
Pannacotta
Klassisk pannacotta servert med rørte bær
115 kr
My New Option
Ekte Vanilje
Pasjonsfrukt
Lemon Meringue Tart
Portion lemon meringue tart.
120 kr
Creme Brulée
Klassisk creme brulée med ferske bær.
115 kr
Karamellpudding
Saltkaramellsaus og Bær
115 kr